Fruitmanden
Hoofdstraat 58 2678 CL De Lier
Routebeschrijving
Ma-Don: 7.30 u tot 18 u Vrijdag: 7.30 u tot 18 u
Zaterdag: 7.30 u tot 14 u

email:   vitaminetuin@live.nl

NIEUW Elke zaterdag hebben we vanaf 13.00 uur alle maaltijden en rauwkostsalades 50% korting.
Om 14.00 uur sluit de winkel

Jubileum of relatiegeschenk

Heeft u een reden nodig om iemand een cadeau te kunnen geven? Soms wel! Een jubileum is de uitgelezen mogelijkheid om iemand te verrassen. Of dat uw collega nu 25 jaar bij de zaak zit, u 12½ jaar getrouwd bent, of iemand al 10 jaar fantastisch vrijwilligerswerk verricht, een fruitgeschenk doet het altijd goed.

Ziek

Vitamines, vitamines en nog meer vitamines. Althans dat is wat vaak wordt gezegd wanneer iemand ziek is. De vitamines bieden je weerstand en helpen je lichaam zich weer te herstellen van het ziek zijn. Een fruitgeschenk is een ware bom aan vitamines. Van kiwi's tot ananas,van sinaasappelen tot aardbeien. U roept, wij maken.

Jarig

Ieder jaar op precies dezelfde dag, om precies dezelfde tijd is het weer feest. Uw man of vrouw, zoon of dochter, familielid, vriend of vriendin, kennis, buurvrouw of buurman of collega is jarig. Een mooi moment om deze persoon eens in de bloemetjes te zetten, maar dan niet letterlijk. Heeft u er wel eens aan gedacht om een fruitgeschenk cadeau te geven? Gezond, lekker en bovenal bijzonder origineel. U zult versteld staan van de reacties. 

Onze fruitmanden variëren in prijs van € 17,50 tot € 75,00, voor een volledig overzicht met prijzen en mogelijkheid van bestellen zie deze link

Bel ons op 0174 - 51 83 02 of  bestel online via www.groentebesteld.nl

Download hier onze folder :

Online bestellen

klik op het plaatje om direct te bestellen