Home
Hoofdstraat 58 2678 CL De Lier
Routebeschrijving
Ma-Don: 7.30 u tot 18 u Vrijdag: 7.30 u tot 18 u
Zaterdag: 7.30 u tot 14 u

email:   vitaminetuin@live.nl

NIEUW Elke zaterdag hebben we vanaf 13.00 uur alle maaltijden en rauwkostsalades 50% korting.
Om 14.00 uur sluit de winkel

20 Jaar Kwaliteit in Groentes, Fruit en Maaltijden

Wij verkopen producten die goed voor de gezondheid en vooral lekker zijn. Naast ons brede assortiment bieden wij u iets dat in veel winkels niet belangrijk wordt gevonden: aandacht en advies. Al onze collega's hebben het certficaat behaald voor voedingsadviseur om u optimaal van dienst te zijn met al uw vragen. Advies en persoonlijke aandacht zijn bij ons heel normaal. Voor advies (op maat) kunt u altijd bij ons terecht!

Onze top producten

Fruitmanden

Heeft u een reden nodig om iemand een cadeau te kunnen geven? Soms wel! Een jubileum is de uitgelezen mogelijkheid om iemand te verrassen.
Meer over onze fruitmanden

Verse maaltijden

Maaltijden die met de grootste zorg worden bereid met verantwoorde hoeveelheid groenten van top kwaliteit. Al dan niet voorzien van ambachtelijk bereid vlees.
Meer over onze maaltijden

Luxe hapjes

Feestelijke hapjes in alle vormen en smaken. De hapjes worden dagvers en met veel aandacht voor kwaliteit en smaak voor u bereid.
Meer over luxe hapjes

Onze Keuken

Dagverse Maaltijden

Maaltijden die met de grootste zorg worden bereid met verantwoorde hoeveelheid groenten van top kwaliteit. Al dan niet voorzien van ambachtelijk bereid vlees.
Dagelijks minimaal 30 soorten maaltijden in alle vormen, zoals de overheerlijke stamppotten en de voortreffelijke nasi en bami en nog heel veel meer.
Wij kruiden het vlees en wordt in vacuum kookzakken bij lage temperatuur (100 graden) gedurende 7 uur gegaard in onze combisteamer, waardoor het vlees botermals wordt. Kortom, smakelijker en gezonder.

De lekkerste huisgemaakte soepen boordevol dagverse producten

Geen tijd of zin om zelf uw eigen pan soep te koken? Misschien kunnen wij u helpen; wij bieden een bijzonder assortiment soepen. Al onze soepen worden bereid in eigen keuken. Voor de bereiding van onze soepen gebruiken we alleen de verste en de lekkerste ingrediënten. Wat te denken van onze tomaten-, mosterd-, ossenstaart of champignonroomsoep. U hoeft de soep alleen nog maar even op te warmen. Makkelijk toch?

Online bestellen ?

klik op het plaatje om direct online te bestellen