Werkfruit

Fruit voor op de werkplek

Wilt u ook iets vaker een gezonde snack eten? Steeds vaker zien werkgevers in, dat het gratis aanbieden van  fruit een toegevoegde waarde voor de organisatie is. Om het nieuwe jaar goed te beginnen, hebben wij een speciale aanbieding voor u gemaakt. Steeds meer organisaties zien de toegevoegde waarde van in dat het gratis beschikbaar stellen van fruit een toegevoegde waarde heeft voor de werkgever/organisatie heeft. Wij bezorgen het fruit elke week vers bij u op uw werk of kantoor.

Fruit op het werk

Fruit aanbieden aan uw medewerkers is een eenvoudige en goedkope manier om veel voor elkaar te krijgen. U toont goed ondernemerschap en interesse in uw medewerkers (incentive) Gezondheid; een stukje fruit per dag kan écht wél een verschil maken.

 1. Hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim Een lekkere gezonde snack op de werkvloer (in plaats van….)
 2. Fruit is er om van te genieten. Onderscheidend van smaak en uitstraling. Fruit moet echt uitnodigen om zelfs ‘niet-fruit-eters’ die appel te laten pakken. Er moet worden uitgekeken naar het fruit!
 3. Wij bezorgen het fruit elke week en u heeft blije medewerkers
 4. Wij zorgen voor alles. U hoeft nergens naar om te kijken
 5. Een aanpassing, tijdelijke annulering of opzegging is zo gebeurt
 6. Geen abonnementen of contracten


Inmiddels leveren we al meer dan 10 jaar professioneel fruit op het werk aan bedrijven en instellingen. Ons bedrijf bestaat al ruim 28 jaar. En wij hebben referenties als, Rijk zwaan, Greve banden, Holstein flowers,WPS,  berg Hortimotive, Flash elektrotechniek  en nog een groot aantal bedrijven in de regio.

 1. Levering van maandag tot vrijdag (dag van levering in overleg)
 2. De verpakking is 100% recyclebaar  en wordt bij elke levering gewisseld.
 3. Aan het eind van elke maand een (digitale) factuur (betalingstermijn 14 dagen)
 4. Alle prijzen in deze offerte zijn inclusief 6% BTW
 5. alle geleverde producten met 100% kwaliteitsgarantie

Wij werken alleen met klasse I producten (voorkeur gaat uit naar Hollandse afkomst).. Ons fruit wordt met de hand gecontroleerd en verpakt.

Hoeveel heb ik nodig?

Wij adviseren onze klanten altijd om uit te gaan van 4 dagen fruit per week. Zo kunnen de overgebleven stukken fruit op vrijdag opgegeten worden en krijgt u de volgende week  een verse levering.

Rekensom: Neem het aantal medewerkers, vermenigvuldig dit met het aantal dagen dat u fruit wilt aanbieden en deel dit door het aantal stuks dat in de pakketten verpakt zit. Zo berekent u direct wat het fruit u zal kosten per week.

 

* Pakketten kunnen gecombineerd worden.

* De prijzen die gehanteerd worden, zijn op basis van een of meerdere  levering per week op één adres.

* Het assortiment kan op elk gewenste moment gewijzigd worden, omdat elk bedrijf andere wensen heeft.

* het assortiment wordt in overleg aangepast aan het seizoen.

* 100% tevredenheid garantie

Verfijnd zoeken
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Fruitpakket Handfruit
  Lekker handfruit van het seizoen. Altijd 5 soorten fruit verpakt in handige kistjes die zo   neergezet kunnen worden op tafel. Het fruit is buiten de koelkast altijd 4 dagen houdbaar. 1 pakket bevat ongeveer 50 stuks fruit, afhankelijk van het seizoen ..
  Excl. BTW: € 23,58 € 25,00
 • Fruitpakket Bananen
  De banaan is veruit het meest gewaardeerde stukje fruit   dat u kunt aanbieden op het werk! 25 stuks fruit ..
  Excl. BTW: € 11,79 € 12,50
 • Fruitpakket Fairtrade
  Een gevarieerd aanbod van fruit met het Fairtrade   certificaat. Het pakket bestaat uit minimaal 6 verschillende soorten fruit. (Fairtrade zet zich in voor de arbeidsomstandigheden van boeren in ontwikkelingslanden). 9 kilo (aantal stuks varieert) goed voor ongeveer 50 personen ..
  Excl. BTW: € 32,08 € 34,00